26. 8. 2018 – MVP Mladá Boleslav

V neděli jsme si vyjeli opět „za humna“ do Mladé Boleslavi, aby se náš Tiberius vystavil ve třídě otevřené. Opět posuzoval rozhodčí pan Miroslav Václavík.Tetokrát byla konkurence ještě větší než na „národce“, ve třídě nastoupilo 7 pěkných psů. Posuzování bylo svižné a když u prvních dvou psů zadal p. rozhodčí VD, naše přání dostat Výbornou se ještě víc znásobilo. Tibik si k naší radosti po posouzení vysloužil naši vytouženou známku. V běhu o pořadí se známkou Výborná zůstalo 5 psů. Tiberius si nakonec vyběhal druhé  místo a titul res. CAC.
Vedoucí kruhu mi donesla desky a prý už můžeme jít domů. Ale my jsme ještě zůstali ;-)   Po udělení CACIBa nejhezčímu psovi Flynnovi Seahawk, byl pozván panem rozhodčním do běhu o res. CACIBa Tibik. A tak nakonec se stalo, že si pro desky znovu přišla vedoucí kruhu, protože musela dopsat ještě jeden titul. Celkově Tiberius dostal hodnocení: Výborný 2, res. CAC a res. CACIB :-)

This entry was posted in Výstavy. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>