6.4.2022 – Sono = Arletty je březí :-)

Všichni jsme napjatě očekávali středu 6. dubna, kdy se plánoval ultrazvuk pro potvrzení březosti.

Jenže už v úterý 5. 4. se poprvé Letty ofrňovala ráno při krmení. Večer však jedla bez problémů. Ve středu ráno už bylo krmení s trochou přemlouvání, ale když viděla jak Sthella s Tiberiusem vyjídají misky, vrhla se na tu svojí a všechno snědla. Ovšem ihned začala nejdříve škytat a potom dokonce nabírala na zvracení. To zahnala tím, že začala olizovat stěnu. Prostě se dostavila těhotenská ranní nevolnost ;-)
I když se skoro zdálo, že je sono zbytečné, tak se páníček s Lettynkou ve tři hodiny odpoledne rozjeli do Veteriny Horky. Páníček byl vybaven flash diskem, aby mě (nemocné s covidem) přivezl důkazy.

Na prvním zobrazení bylo hned vidět 4 kuličky. Jenže ouha, prý tam nemají výstup pro disk, tak si to jen vyfoťte telefonem. Páníček musel do auta pro telefon a Letty se rozhodla, že bez něj nebude a odešla s ním. Potom už se paní doktorce nepovedlo tak krásně štěňata najít, protože jsme Letty nenechali vyholit bříško, tak máme jen takový důkaz, že tam jsou :-)

 

Pokud chcete vědět, jak se štěňátka právě vyvíjejí mrkněte na těhotenský kalendář.

This entry was posted in kryti, Štěňata. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>