1.-8.8.2020 – Tiberius má BH-VT

Pro mě posedmé psí tábor v rekreačním středisku Luka v Podhradí nad Dyjí byl opět balzám na nervy. Tentokrát jsme byli ve složení Tiberius, Arletty, Cyril a já. Sthellinka si vybírala ty nejlepší dny hárání doma s babičkou.

Pod vedením skvělé výcvikářky Mirky Marcišinové se naši kluci Tibi s Cyrilem vyhecovali k tomu, že ve středu 5.8. nastoupili na zkoušku BH-VT, kterou složili :-)

Já jsem cvičila s Lettynkou díky kamarádce Hance, která nám postoupila svoje místo. Letty je moc šikovná a dostalo se jí hodně pochval. Jako vždy, já jsem ta pomalá :-D
I na obranách pod vedením figuranta Davida Hanela dělali Letty i Tibi pokroky. Jen stopy jsme kvůli deštivému počasí zanedbali.

Po celý tábor jsme si užívali s kamarády lidskými i psími a dokonce nás přijela navštívit Vendulka s Aringem Jackie-Snow, bratrem teď už naší Arlettky. Bylo veliké vítání a lítání, ale stejně se potom Lettynka schovala k nám. Prostě je už NAŠE :-)

Letty a Tibi

Arletty Jackie-Snow a Tiberius Gasko Prim

This entry was posted in Výcvik, Zkoušky. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>