Máme opět 3 hovíky!

Po dlouhé odmlce, kdy zavládl zmatek kolem koronaviru COVID-19 a kdy si panička od 11. března léčila přetržený zadní stehenní sval, páníček se pustil do rekonstrukce domu se u nás začaly dít veliké změny.

21.6. se udála jedna veliká tragická událost a vnučka po našem Darciusovi zůstala bez paničky. Krásnou černou hovawartku, 13měsíční Arletty Jackie-Snow, nám přivezla kámoška Vendulka (majitelka od táty Afareuse) v sobotu dopoledne 18.7. Přijela také chovatelka od Afareuse, naše kamarádka Hanka. Oběma moc děkuji!!!
Fence se zkráceně říká Letty nebo Lettynka, ale s vnoučaty nás napadla přezdívka Lentilka :-D Jen byla trochu smůla, že byla v nejlepších dnech hárání a tak Tiberius z ní byl omámen a Sthella si tedy také po několika dnech pospíšila s háráním o 3 měsíce dřív :-( No bylo veselo!

Lettynka je moc šikovná a okamžitě se u nás zabydlela. Jen v první chvíli po odjezdu Vendulky si zastýskala tak, že si lehla v předsíni ke své bohaté výbavě a usnula. Večer si ještě trošku pokňourala ve výběhu. Ale dnes je to naše milované černé zlatíčko :-)

Hned druhý den se naučila překonávat oplocení (video), které jsme vybudovali, aby psi nechodili strašit lidi až k vrátkům. Zkrátka chce být pořád s námi :-)

 

This entry was posted in Events. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>