2.-3. 2. 2019 – Třetí narozeniny a DUO CACIB v Brně

2. února se dožila „naše štěňátka“ z T-vrhu Gasko Prim třetích narozenin. Všichni se snad mají báječně a přejeme jim i nadále pevné zdraví a lásku jejich páníčků.

Náš Tibik dostal k narozeninám účast na mezinárodní výstavě v Brně. DUO CACIB býval naší oblíbenou výstavou, protože je spojená s návštěvou naší dcery na Moravě.
Tentokrát jsme vyjížděli po dlouhé výstavní pauze, protože se Cyrilovi nechce už moc vystavovat, ale já jsem již z tradice tuto výstavu přihlásila ;-)

Sobotní ranní vstávání ve 3:30 hodin bylo pro mne „sovu“ peklo. Museli jsme být už v 8 hodin na BVV v Brně a od 9:00 hodin již posuzovala paní Bojana Razputnik ze Slovinska. Posuzování bylo pečlivé a milé ke psům i  handlerům.
Tiberius nastoupil v otevřené třídě, kde měli být 3 psi. Ovšem Cairo Hali Gali nepřijel a tak si zaběhal jen s jedním psem Perrym z Páralovy zahrady. Dostal známku Výborná 1 a CAC. V běhu s nejhezčími psy si vyběhal ještě res. CACIB :-) Neskutečně nás to potěšilo, že se líbil.

Ještě jsme na závěr odpoledne požádali Markétu Wortnerovou, aby nám vyfotila Tibika v den jeho třetích narozenin. Za fotky jí moc a moc děkujeme, jsou krásné!

V neděli jsme se potkali u kruhu se šampionem Afareusem, synem po Darcikovi. Tibi se k němu hnal a chtěl se kamarádit. Tedy on se chtěl už kamarádit s každým psem, protože jinak je na výstavě pro něj nuda, jen tak ležet na dece :-D
Když jsme hlásili výstavu, byli opět přihlášeni další dva psi v otevřené třídě a posuzovat měla rozhodčí ze Slovenska, paní Ridarčíková. Ta však onemocněla a tak jí musela na poslední chvíli zastoupit paní Fairaislová z ČMKU. Posuzování bylo velmi svižné a protože Tibikovi soupeři nepřijeli, utrpěl podle slov Cyrila výhru se známkou Výborná 1 a CAC. Ale zajímavé bylo pokračování. Tibi opět běhal o CACIBa a stal se zázrak, dostal svůj první CACIB. Tím to bylo jasné, že musíme čekat do konce na nejhezčí fenu. Na úplný závěr nechala paní rozhodčí nejhezčí pejsky pořádně proběhnout a Tiberius dostal i svůj první titul Best Of Bread!!! :-)

Navíc nás velmi potěšilo, že „vítězila Darciho krev“ i v dalších potomcích :-)
v sobotu:
- pes ve třídě mladých byl syn Afareuse, tedy vnuk Darciuse, Callisto Gránická smečka a dostal známku Výborný 2,
- fena v mezitřídě vnučka Coco Elli Cicesbeo, dcera Ashley Cicesbeo, dostala známku Výborná 1 a tituly nejvyšší CAC, CACIB a BOB

v neděli toho bylo více:
- pes v mezitřídě Hovarian Tapio Eldorádo Lipí, syn Ayrin Cicesbeo, zíkal známku Výborný 1 a tituly CAC a res. CACIB
- ve třídě šampionů byl Darciho syn Afareus Channe Line a dostal známku Výborný 1 a titul CAC
- bodovala opět i Coco Elli Cicesbeo se známkou Výborná 1, CAC

Všem moc blahopřejeme i našim přátelům, se kterými jsme se moc rádi viděli a navzájem si fandili :-)

Fotky z výstavy jen z mobilu

 

This entry was posted in Štěňata, Výstavy. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>