Omluva

Všem návštěvníkům našich stránek se omlouvám za tak dlouho neaktualizovaný stav, ale technika si „postavila hlavu“ a více jak měsíc jsem se nemohla dostat do administrace stránek. Takže teď budu pilně dopisovat události, které nám obohatili život.

Předně navazuji na poslední článek. Na speciální výstavě hovawartů na Slovensku, jsme zažili bezvadnou atmosféru se skvělými lidmi – kamarády. My jsme si původně chtěli jet „vyzkoušet plac“, kde se konal druhý ročník Česko – Slovenského závodu HW a při té příležitosti jsme chtěli jen tak si zkusit „slovenskou výstavu HW“.  Jenže nenadálý termín Cyrilovi operace vše změnil, tak jsme se jeli jen podívat za přáteli a při té příležitosti si tedy i zavystavovat :-) No a výsledek  už znáte :-D
Opravdu se k nám všichni zúčastnění chovali nádherně. Jeden příklad za všechny: Když jsme přijeli ve čtvrtek večer hladoví a unavení do RZ Fantázia na Starou Myjavu  a zjistili jsme, že s večeří na nás personál zapomněl, přítomní  účastníci tábora snesli svoje potravinové zásoby a podělili se s námi.  Prostě byli všichni báječní a dodatečně jim všem děkujeme! Díky Áďo, Katko s Evičkou a Emkou, Lubko, Tibore, Romane … a další …
Evce Vargové děkujeme zvlášť za pěkné předvedení naší Sthellči, což zdůraznila i paní rozhodčí. Evka je prostě super handlerka! Děkujeme  také manželům Krajčovičovým - Milanovi za pěkné fotky a Magdě (Batanco Neskrotná vášeň) za výborný koláč :-)
Mimochodem, operace Cyrilova kolena snad dopadla také dobře. Čas ukáže, až zrehabilituje ;-)
Navíc jsme zde měli možnost vidět krásného chovného psa Bentley Vrtichvost, který je synem našeho Darciuse a Angie Vrtichvost. Je to moc pěkný plavý pes. Hlavu má úplně po tátovi :-)

Určitě vás zajímá, jako nás, jak se mají naše štěňátka. Od všech máme zatím docela pěkné zprávy. Dle slov majitelů jsou to jejich mazlíci a neposedové zároveň. Většina z nich chodí na cvičáky a také nám poslali fotky jak rostou. My jsme jim konečně předali průkazy původu a tak jsme si některé i pomazlili. O fotografie se s vámi podělím na rajčeti, kam je v příštích dnech nahraju.

Také nám udělaly radost dvě zprávy:
22.9.2014 se Channelaine Gasko Prim a našemu Darciusovi narodilo 7 potomků
30.9.2014 se plavé feně Baara z Nedabylské vísky a Darciusovi narodilo 10 plavých potomků.
Více informací o štěňatech je v databázi HW zde:  http://www.hovawart.cz/databaze/psi/vrhy.php
Pokud máte zájem o štěňátko po Darcim, můžete kontaktovat i nás :-)

Uplynulý víkend jsme měli další důvod k radosti, protože v Bochovicích u Třebíče byly uchovněny tři fenky po Darciusovi – Alesia z Jihláveckého údolíArmen z Jihláveckého údolí, které získaly 1. třídu chovnosti a „zachráněná“ Ayrin Cicesbeo, za kterou děkujeme Míše Gruntové. Všem uchovněným ze srdce blahopřejeme!

Máme vždy velkou radost, když vidíme, jak potomci našich chlupáčků prospívají. To je štěstí :-D

 

This entry was posted in Setkání, Štěňata, Výstavy. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>