Darciho potomci

Štěňátka s krásnou Molly z Budské samoty budou. V pátek 6.12. nám paní Prchalová napsala radostnou zprávu z ultrazvuku, že je jejich Molly březí. Držíme jí palce, aby vše výborně zvládla a případné zájemce o štěňátko z tohoto spojení odkazujeme na stránku CHS od Plátěné hory

Další zajímavá SMS nám přišla ze Slovenska od pana Marcinského, kde nám psal, že se Darciho dceři Ashley Cicesbeo podařilo získat dne 1.12.2013 na Medzinárodné výstave psov v Nitre další titul BOB :-D Moc jí gratulujeme a děkujeme Marcinským za péči.

Moc nás těší, když nás kontaktují majitelé Darciho potomků. Těšíme se s nimi z každé radosti, kterou jim štěňátka přinášejí. Snažíme se i přispět radou, pokud řeší nějaký problém. Rádi se s nimi osobně setkáváme.
Zdravíme všechny „naše štěníky“ a přejeme jim hezký zbytek letošního roku, veselé Vánoce i celý nový rok naplněn láskou a zdravím!!!

This entry was posted in Krytí Darciusem. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>