21.-26.8.2021 – LVT Strmilov

Necelé dva týdny před odjezdem na naše milované místo do Podhradí nad Dyjí, kde měl proběhnout letní výcvikový tábor, jsem se dověděla, že Covid u personálu zhatil naše plány a pojede se na tábor do kempu Chatrek u Strmilova k Jindřichovu Hradci. Začala jsem si hledat informace o tomto místu a těšili jsme se na nové zážitky.

Po příjezdu na místo, které se nachází v opravdu nádherné přírodě, jsme se kochali. Chatky v lese u obrovského rybníka se soukromou pláží, pěkné sportoviště a k zapůjčení zdarma spousta sportovního nářadí i náčiní, včetně lodiček, šlapadel a paddleboardů. Jen počasí nám nepřálo. Každý den pršelo, jen ve středu jsme si užili trochu sluníčka. Alespoň chlupáčům nebylo horko a Lettynka cvičila s nadšením. Trénovali jsme hlavně poslušnost a obrany. Stopu jsme si vyzkoušeli jen jeden den, protože se nám nechtělo jezdit stopovat v dešti. Navíc terén byl už tak rozmoklý, že jsme u chatky zapadli a musel naše auto vytahovat náš nový kamarád.

Zážitky jsme si i tak přivezli krásné, protože tam byli s námi i naši přátelé Pechovi s Targusem a Karlovští s Thellis. A také naši milí výcvikáři Vlaďka, Mára a Kristýna, kterým děkujeme a těšíme se zase brzy na nějaké bezva psí akci :-)

This entry was posted in Výcvik. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>