22.9.2019 – Tibi je šampionem Rumunska a Transylvánie

Cyril dostal nabídku od kamaráda Attily, aby vzal svého Tranzita a jel s ním do Rumunska na výstavu. Attila vzal své dva bulmastify a ještě přibrali Juru se dvěma knírači a v pátek 20.9. v časných ranních hodinách vyjeli do rumunského Aradu.

Výstavy se tam konali 3 a Tiberius měl v HW 2 konkurenty. V sobotu dopoledne byla Mezinárodní výstava Transylvánie. Tibika posuzoval rozhodčí Groschl Ferencz (HU), který zadal známku Excellent 1, CAC, CACIB, BOB a tím se stal Šampionem Transylvánice. V závěrečných soutěžích byl Tiberius vybrán nejdříve mezi 10 nejhezčích psů 2. skupiny FCI, potom ještě do užšího výběru mezi 5 nejhezčích psů, ale na bednu se nedostal. Tedy závěrečné hodnocení 4.-5. místo BIG :-)

Odpoledne se konala výstava národní, kterou posuzoval rozhodčí Bojan Matakovic (CRO) a ten zadal Tibimu známky Excellent 1, CAC, Best Male (BM) a opět BOB :-)

V neděli byla poslední výstava a to opět mezinárodní, kde posuzoval rozhodčí Pap Vasile Carol (RO) a tomu se Tibi moc líbil, Vychválil ho, že je typickým představitelem plemene hovawart a zadala mu známky nejvyšší Excellent 1, CAC, CACIB, BOB :-) Tentokrát však na závěrečné soutěže nečekali. Cyril dal vystavit diplom pro Šampiona Rumunska a vydali se opět na dlouhou cestu domů.

This entry was posted in Výstavy. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>