28. – 29.10.2016 – Dvoudenní výstava v Praze

V sobotu i v neděli jsme vytáhli našeho veterána na mezinárodní výstavu psů Prague Expo Dog do Letňan. Původně měl jet na zkušenou i Tiberius, ale nestihla jsem 1. uzávěrku a nechtělo se mi platit dvojnásobek ceny, tak zůstal s mamkou Sthellou doma.
Darcius se opět líbil a v konkurenci dvou dalších veteránů si vysloužil v sobotu známku Výborný 1 od paní rozhodčí Höllbacher Gabriela (A). V neděli byl u pana rozhodčího Van Den Bosche Gustaafa (Belgie) opět Výborný, ale vyměnil si pořadí se sympáťákem Diossosem a skončil druhý :-)

Úspěch sklidili i jeho potomci :-)
V sobotu si vyběhal známku Výborný 1 a titul CAC jeho syn Afareus Channe Line ve třídě pracovní. Bohužel námi odchovaná černoznakatá Thellis GP začala hárat, a tak si na svoji mezinárodní výstavní  premiéru ještě počká.
V neděli nastoupila do třídy dorostu v konkurenci 4 fen „naše plavá miminka“ Taru a Terttu Gasko Prim. Obě dostaly známku Velmi nadějná v pořadí Terttu 1. a Taru 2.
No to bylo radosti :-)
Terttu si ještě počkala do pozdního odpoledne a předvedla se mezi nejkrásnějšími dorostenci (psi i feny) ze všech plemen a radost se vystupňovala, protože byla vybraná do užšího výběru mezi 8 nejkrásnějších!!! :-)

 

This entry was posted in Výstavy. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>