27.2.2016 – první návštěva

Dnes měl Targus svůj „velký den“, přijela za ním velmi příjemná návštěva. Jeho budoucí panička s manželem a dcerou. Mazlení si však užila všechna štěňátka včetně mamky Sthelly a taťky Darciuse :-)
Dnešní vážení ukázalo tyto hmotnosti:
1. plavá fenka Taru (červená) 2250 g
2. pejsek Taranis (modrý) 2384 g
3. pejsek Targus (fialový) 2185 g
4. plavá fenka Terttu (černá) 2415 g
5. pejsek Tiberius (zelený) 2510 g
6. pejsek Tarmo (hnědý) 2450 g
7. čzn fenka Thellis (oranžová) 2174 g
U krmení z misky se nejlépe chová Taranis a Taru. Baští s velikou chutí i soustředěním a téměř se neumažou. Největší umazánek je Tarmo a Tiberius. Oba musejí do misky strčit nejlépe obě packy :-D
Už se také začínají projevovat při hrátkách. Nejpodnikavější je Taru a Tiberius. Dnes ráno mě vystrašili, protože se jim podařilo vycestovat z bedny a Taru se ukryla za dvířka, kde spokojeně spinkala. Nemohla jsem jí nejdříve najít, protože splynula s barvou dvířek ;-)
Také už si začínají hrát s uzlíkem. Tahají se o něj a vítězové s ním běhají po bedně :-D V této hře jsou nejakčnější obě blondýny a Taranis. Thellis je zase největší provokatérka, která na ostatní sourozence stále útočí a provokuje je k okusování. Targus si s ní vyhraje asi nejvíc. Tarmo je takový trochu lenoch, který se rozvášňuje až po delší provokaci. No a nejvíc uštěkaní a uvrčení jsou Taranis a Tiberius. Ti dva jsou spolu stále v akci. Skáčou na sebe a většinou se k nim přidá právě provokatérka Thellis. Mazlení, ale milují všichni :-)

This entry was posted in Štěňata. Bookmark the permalink.

2 Responses to 27.2.2016 – první návštěva

  1. JarKarlos says:

    Už se moc těšíme na první návštěvu a na tu naší provokatérku:-)

    • Lenka says:

      Thellinka se už také určitě těší na seznámení, jak si vás pěkně pokouše ;-) a určitě jí sourozenci pomůžou :-D

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>