23.2.2016 – 21. den štěňátek „T“ Gasko Prim

Dnešním dnem jsou naše štěňátka už tři týdny na světě. Jsou stále čilejší a stále více při chuti. Po třech dnech s kaší jsme jim vylepšili jídelníček o další dobrůtku, plnotučný tvaroh. Ten jim chutnal tak moc, že večerní kaší pohrdali a tak jsme jim tam přidali také tvaroh a teprve vylízali mističky :-)
Včera nám přišla zápisová čísla z Plemenné knihy ČKS a budou se jim vyrábět Průkazy původu. Už i všichni kluci mají přiřazená jména, která si můžete přečíst v tabulce aktuálních hmotností.
1. plavá fenka Taru (červená) 1762 g
2. pejsek Taranis (modrý) 1785 g
3. pejsek Targus (fialový) 1641 g
4. plavá fenka Terttu (černá) 1772 g
5. pejsek Tiberius (zelený) 1817 g
6. pejsek Tarmo (hnědý) 1792 g
7. čzn fenka Thellis (oranžová) 1570 g
Největším váhovým nárustem se může pochlubit Taru (červená) a o 1 gram v závěsu za ní Targus (fialový), kterému příkrmy moc chutnají :-) Nejméně přibral Tarmo (hnědý) a Tiberius (zelený), ale ti mají stále pořádný náskok ;-) Rozdíl mezi nejlehčím a netěžším štěňátkem je 247 g, průměrná hmotnost všech je dnes 1734 g.

Za fotografii níže moc děkuji majitelům Ramiho Gasko Prim, našeho odchovance, který je bráškou našich současných štěňátek akorát o 21 měsíců starší :-) Býval nejmenším štěňátkem z vrhu a jaký je z něj pořádný pes :-D

Rami Gasko Prim (21 měsíců)

Rami Gasko Prim (21 měsíců)

This entry was posted in Štěňata. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>