16.12.2014 – rychlé info

Poslední dobou nepíšu nic o Darciusovi a Sthelle, protože se celkem nic neděje. Páníček byl začátkem září na operaci kolene a teď stále dohání dvouměsíční výpadek v práci. Takže pejsky pouze krmíme, venčíme a mazlíme doma. Naštěstí v sobotu 13.12. jsem měla možnost jet se Sthellou trénovat do ZKO Újezd n. L. Kamarádka Vlaďka pozvala Mirku z Brna a figuranta Roberta, aby nás potrénovali. Moc jim  všem děkuji za hezkou sobotu. Setkání s dalšími kamarády – pejskaři bylo fajn a navíc jsem viděla „naší“ Raninku. Roste z ní pěkná holka ;-) Mám zprávy, že je šikovná na výcvik. Je pořád tak akční a tak jsem se ještě dověděla, jak i doma stále někde šmejdí. Už si i sama nabídla těsto na vánoční cukroví a pro dvě domácí parťačky podala maso určené na několikero krmení :-D Je prostě šikovná.
Rami doma také nezahálí. Zpráva od Matyáše byla velmi potěšující, že Rami je učenlivý a na cvičáku mu to jde dobře. Jenže potom dodala jeho maminka další informace. Na zahradě hrabe, tahá prádlo ze sušáku a okousal vchodové dveře včetně adventníno věnce. Téměř stejné zprávy s menšími obměnami přicházejí i od Reilua, Ritariho i Ruusu. Jen od Retua teď nemáme čerstvé informace :-(  Všichni majitelé štěňat to však berou sportovně a vědí, že musí zkrotit jejich temperament sami.
Reilu nás byl i navštívit. Roste z něj krásný pes. Už je vyšší než maminka Sthella, ale do taťky Darciuse mu ještě nějaký centimetr chybí. Moc jsem si ho užila, hlavně mazleníčko ;-)

Moc děkuji všem majitelům „našich“ štěňat, že jsou tak suprovými páníčky!!!

This entry was posted in Setkání, Štěňata, Výcvik. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>