18.5.2013 – Speciální klubová výstava na Knížecím rybníku u Tábora

Rychlým nočním přesunem z Maďarska do Tábora jsme se ráno 18.5.2013 mohli zúčastnit Speciální výstavy hovawartů. Noční liják vystřídalo ranní slunko a chlad, pro hovíky ideální počasí.

Výstava byla zahájená vyhlášením soutěže o Nejúspěšnějšího pracovního hovawarta r.2012. Darcius obsadil 14.místo.

Feny posuzovala rozhodčí Margit Bothur a Sthella ve třídě otevřené opět zabodovala. Tentokrát chci poděkovat kamarádce Andree Ryškové, která Sthellu vystavovala a  vyběhali známku Výborná na pátem místě z 21 zúčastněných fen :-)

Psy posuzovala také německá rozhodčí Beatrix Feix a Darcius unaven z cestování a odpoledních soutěží si v závěrečkách vyběhal 2. místo :-)

Jak jsem již zmínila na této výstavě probíhali soutěže o Nejlepší pár psů, kde Darcius a Sthella získali druhé místo. A Darcius se opět aktivně podílel v zastupování chovatelské skupiny Gasko Prim psů černých se znaky a zaslouženě obsadili 1.místo.

V neděli 19.5.2013 jsme se setkali na Svodu mladých se čtyřmi Darciusovými potomky z CHS z Jihláveckého údolí. Jsou to pěkní roční psi, kteří dělají čest. Armen, která se v předchozím dni na Speciální výstavě umístila z dvaceti čtyř fen na nádherném 4.místě je toho jistě důkazem. Měli jsme nevýslovnou radost z dětiček i jejich páníčků, kterým tímto děkujeme za péči a lásku. Snad někdy brzy na nějaké výstavě naviděnou ;-)

 

This entry was posted in Výstavy. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>