10.12.2011 – Vánoční závod CHS Seahawk

V sobotu ráno jsme si zajeli i se Sthellou do Letňan. Já si jel zazávodit do kategorií ZM a “sranda“. Ovšem já to pojal jako legrandu všechno. Takže poslušnost jsem zakončil tak, že když mne páníček odložil na dlouhodobé odložení, nudil jsme se a po chvilce jsem se chtěl jít raději mazlit. Páník na mne křiknul a byla za to 0. Celkem jen 32 bodů :-(

Snažil jsem se to napravit v obranách a bylo z toho 42 bodů. Mimochodem z HW to byl nejlepší výkon. To však už stačilo jen na poslední 8.místo, za to oceněné šampaňským pro útěchu ;-)

V kategorii „sranda“ se běžela štafeta – první vyběhnul páníček, doběhnul k panáku, vypil ho a přivolal mne. Potom se běželo zpět a opět mě lákal na dálku s pamlsky v ruce. Utíkal jsem jak o život. Jídlo je jídlo! Závěrem si ještě páníčkové zaházeli aportem na cíl. Z celkového počtu 32 závodníků jsme byli na 12.místě :-)

Sthellinka se jen socializovala a užívala si různých mňamek a mazlení od hodných kámošů. Po závodech si také jen tak cvičně zakousala na figuranta Lukáše Krause. Šlo jí to skvěle :-)

Díky CHS Seahawk za bezva den, kde jsme si užili plno legrace s kamarády!!!

This entry was posted in Zkoušky. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>