6.-7.2.2010 – DUOCACIB Brno

V pátek odpoledne jsme vyrazili s páníky, Lenďou a její Bellou ze Stříbrné Planety (border collie) a kámoškou Soňou do Brna za Tomášem. To byla vítačka!

V sobotu jsme se šli s Bellinkou oba vystavovat pro ni to byla premiéra, ale já zkušený jsem opět v rozdělených barvách získal svého dalšího V1 CACe  :-)  od paní rozhodčí z Maďarska Kerekes Mária. Takový byl posudek: 
  Dobrá velikost i kostra, výborné proporce, krásná hlava, korektní uši, tmavé oči, volné pysky, výborná hřbetní linie i spodní linie, velmi dobrý hrudník, korektní ocas, správný postoj a úhlení, krásná barva, krásné znaky, dobrý pohyb s ocasem stočeným trochu nahoru, typické chování.

V neděli jsem si zopakoval výsledek V1 CAC  :-) s rozhodčí z Rakouska Kerchner Sabine a s takovým posudkem: 23 měsíční velký silný pes, silná hlava, středně hnědé oči, korektní uši, nůžkový skus, v postoji korektní úhlení, plynulý pohyb v kruhu, varlata ?verhandeln?, ocas korektní, tmavě černá srst od střední polohy, zadní středně blonďaté znaky nejsou dobře ohraničené, přátelské povahy.

This entry was posted in Výstavy and tagged , . Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>