Setkání štěňat

Ve dnech 15. a 16.8. jsme se byli podívat na moje sourozence, ale přijeli jen jedna ségra a jeden brácha ostatní se vymluvili asi na „psí počasí“. Nám ale nevadilo a dost jsme se vydováděli i s kámošema z C vrhu. Mě se ale nechtělo poslouchat. Dělal jsem, že vůbec neznám povely, které mě naučili doma a to jsem asi neměl!

Chovatelka Jana Svobodová se rozzlobila a dostal jsem výchovnou lekci, tak jsem si to rozmyslel, ale naštvali mě! Líbil se mi fofr při agility, já to sice neumím, ale ti dva šviháci s mistryní republiky Dančou (z r.2007), to byl koncert. Já si zkusil jen tunel, ten mi jde výborně a rychle. Po skončení cvičení jsem si pořádně zaběhal i s kámoškou z vrhu C. To je „kočka“!

Těším se, až se zase někdy uvidím s někým ze sourozenců. Paní Svobodová říkala, že nás pozve za tři měsíce, tak se koukejte bráchové a ségry ozvat a přijít ukázat! Nezapomeňte na svod – 12.10.2008 v Milovicích u Hořic!!!

This entry was posted in Setkání and tagged . Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>