29.5.2014 – druhé odčervení

Dnes při večerním vážením dostali naše chlupatá mrňata druhou dávku odčervovací pasty. Moc jim chutnala a tak alespoň chvilenku vydrželi v klidu na váze. Vážení už je nyní dost obtížné, máme malou kuchyňskou váhu, na kterou se už skoro nevejdou. Tedy vešli by se, pokud by vydrželi chvilku v klidu sedět, ale oni jsou neustále v pohybu připravení všechno prozkoumat . Takže nám vylézají z misky a chtějí šmejdit po kuchyňské lince. Co kdyby tam byla nějaká dobrota ;-) Jejich dnešní hmotnosti jsou:

Rania (červená) – 2968 g
Ritari (modrý) – 2862 g
Rami (fialový) – 2594 g
Ruusu (plavá s černým obojkem) – 2669 g
Retu (zelený) – 3064 g
Reilu (žlutý) – 2569 g

This entry was posted in Štěňata. Bookmark the permalink.

One Response to 29.5.2014 – druhé odčervení

  1. Hanka, Dantes a Enní says:

    ahoj Dársíci,
    díky za zprávičku i přáníčko. Panička vzkazuje, že jestli to bude takto vycházet (ty přáníčka) tak, že se dá na modlení :-) Jako by poslední měsíc dělala něco jiného, že? Koukáme, jak Vám roste drobotina, za chvíli budete kupovat „decimálku“, aby jste si nestrhli tu váhu domácí :-) Tak přejem hodně zdraví a hodné páníčky chlupáčům.
    Haf H+D+E

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>