17.5.2014 – Klubová výstava na Knížecím rybníku u Tábora

Tentokrát na klubovou výstavu do Tábora odjel jen Darcius s páníčkem a Sthella se věnovala doma mateřským povinostem ;-)
Darcius si tetokrát vybojoval v konkurenci sedmi psů známku Výborná 2 a res, CAC :-) Posudek byl jako vždy pěkný a vyzdvižená zvláště přátelská povaha.

Ani jeho potomci, kterých se zúčastnilo výstavy 7 nezklamali:
Nejdříve, ve třídě mladých, byl na řade Bodyguard z Vltavského kraje zvaný Badík a v konkurenci 20 psů obsadil nádherné druhé místo se známkou Výborná :-)
Druhá přišla na řadu ve stejné třídě jeho sestra Bessy z Vltavského kraje a hned úspěch největší – v konkurenci 17 fen získlala známku Výborná 1!!! :-D
Ve třídě otevřené feny, v konkurenci 35 fen, bylo hned pět potomků – Armen z Jihláveckého údolí (známka Výborná), Ayrin Cicesbeo (známka Výborná), Agila z Vltavského kraje (známka Velmi dobrá), Alesia z Jihláveckého údolí (známka Velmi dobrá) a Angel z Jihláveckého údolí (známka Velmi dobrá).

Všem majitelům děkujeme za předvedení a hlavně lásky plnou péči! Jsme na vás pyšní :-)

V sobotu byl u svodu vrh z Vltavského kraje – Bessy a Bodyguard, no a svodový kód mají báječný. Vytčeno bylo u Bessynky světlejší oko a u Badíka skus klešťový. Prostě to jsou fešáci :-D
Fotky od manželů Kaštánkových, majitelů chovatelské stanice z Vltavského kraje zde.

Pokud se vám potomci našeho psa líbí a chtěli byste mít doma také nějakou mazlící kuličku po našich chlupatých miláčcích, máme ještě volného pejska a dnes se uvolnila i černoznakatá fenka. Kontaktujte nás na telefonu 607810435.
Po víkendu přidáme na rajče aktuální fotky ;-)

This entry was posted in Výstavy. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>