NALÉHAVĚ HLEDÁME NOVÝ DOMOV!

Naléhavě hledáme nové páníčky pro téměř dvouletou fenku Ayrin Cicesbeo, která začala být majiteli na obtíž a nemůže nebo spíš nechce jí věnovat čas. Byla zavřená s mini ovečkami a prasátky na dvoře. Fenka je momentálně umístěná v náhradní rodině u kamarádky majitelky z psího hotelu Twister v Trenčíně na Slovensku. Volala jsem přímo do psího hotelu, abych si ověřila, jaká je povaha fenky. Paní Meravá mi sdělila, že je moc hodná i k dětem a ostatním psům, zcela nekonfliktní. Je vděčná za kontakt s člověkem a proto se rozhodla jí zatím umístit ke své kamarádce, která však má již své psy.
Podle slov paní majitelky hotelu je i moc šikovná na cvičení a umí základní povely. Ayrin má splněn Svod mladých na Slovensku.

Pokud máte doma někdo místo a především i v srdíčku, budeme moc rádi, když se ujmete odložené Ayrin :-(

Další informace získáte od chovatele p. Marcinského na tel.č. +421 905 931 377 nebo přímo od paní Meravé z hotelu Twister na tel.č. +421 915 760 859. Nebo kontaktujte nás na tel.č. 607810435, 602350151.

This entry was posted in Nezařazené. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>