22.9.2012 – Speciální výstava HW v Kroměříži

Opět po roce jsme už v pátek vyjeli, tetokrát v plné sestavě, do Kroměříže na Speciální výstavu hovawartů, která se konala jako vždy v kynologickém areálu Hvězda Bedea, Kotojedy. Přivítal nás p. majitel Růžička i jeho usměvavá paní klasicky s pravým „moravským nápojem“ ;-)

V sobotu ráno vypukl správný výstavní ruch a po přejímce jsme zjistili, že se zde bude vystavovat Darciho dcerka Armen z Jihláveckého údolí ve třídě štěňat a Darciho druhá nevěsta Angie Vrtichvost (Carrie). Jinak zde byla další řádka milých přátel a tentokrát až ze Slovenska přijela Katarína Vargová se svými úžasnými dvojčaty Evčou a Emčou, kteří přijeli vystavit svou krásnou Britany Nova Moravia. Jenže je postihla smůla a Britka jim po vyložení z auta kulhala. Evička, která ji předvádí byla moc smutná a tak se zrodil nápad, že namísto Britky vystaví naši Sthellu. Asi se dějí zázraky a Evička má skvělé schopnosti – Sthella se tentokrát předvedla pěkně nejen ve statice, ale i v pohybu. Prostě to Evička a Sthella tentokrát „zvládla“ na známku Výborná 3 :-D   EVIČKO MOC DĚKUJEME!!!

Darcius si vyběhal opět „svoji pozici“ Výborná 4 :-)

V párech tentokrát Darcius se Sthellou obsadili 2.místo.

Feny a páry posuzoval p.Adlt a psy p.Václavík.

Jste zvědaví jak dopadlo štěňátko Armen? V konkureci 5 fen získala krásnou známku VN3. No a nevěsta Angie potvrdila své kvality a získala ve všech fenách titul nejvyšší – Vítězka speciální výstavy. Blahopřejeme ze srdce oběma!

Majitelům Armenky, manželům Dvořákovým, děkujeme za zaslání fotek z výstavy a jsou k vidění zde.

This entry was posted in Výstavy. Bookmark the permalink.

One Response to 22.9.2012 – Speciální výstava HW v Kroměříži

  1. Kathrina says:

    Congratulation to Sthellas excellent :)
    Do you have some new pictures of Shella? Please send to me :)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>