5.-6.2.2010 DUO-CACIB Brno

V pátek jsme vyjeli opět s páníčky do Brna k Laurinčíkovým a Belle, kterým děkujeme za ubytování a stravu ;-)

V sobotu to vypuklo, vydali jsme se na výstaviště mezi 54 hovawartů a paní rozhodčí MVDr. Gabrielu Ridarčíkovou (SR), která mi ve třídě šampionů, ze čtyř krasavců a celkem 30 psů udělila V1, CAC, CACIB a ještě jsem získal kvalifikaci na DFS Crufts 2012 v Birminghamu.
Tím jsem splnil podmínky pro udělení hned dvou titulů C.I.B. (= Mezinárodní šampion krásy) a C.I.E. (Mezinárodní výstavní šampion), na jejichž certifikáty si musím počkat než je pošlou z Bruselu :-)

V neděli mne posuzoval rozhodčí Otakar Vondrouš, ten mi ze tří šampionů a celkem 24 psů udělil další V1, CAC, CACIB.

Moc děkujeme všem, kteří nás podporovali a přišli nás potěšit (hlavně mne pamlskem) a pozdravit. „Tak kamarádi, zase brzy na viděnou!“

This entry was posted in Výstavy. Bookmark the permalink.

2 Responses to 5.-6.2.2010 DUO-CACIB Brno

  1. Jééééééé, to jsou krásné tituly! Jen doufám, že ještě nějaký nemáte….To bychom totiž pak neměli s kým jezdit:-)!!!!!!!! Vám už jsem gratulovala, takže následující řádky, prosím přečtěte šampionovi: Darsíku, posílám podrbání za ouškem a nenech se nutit do cvičení, ještě pořád máme kynologické prázdniny!

  2. reakce says:

    Vladěnko, jsi náš poklad! Prosím pošimrej Adámka a pozdravuj Láďu. Jste prima parťáci do štěstí i do nepohody. Díky!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>